Ga naar hoofdinhoud

Jan Vink: ‘Op deze locatie kan Stoeterij Black Horses efficiënter werken’

Jan Vink, hier met Captain Cooper. Foto Lonneke Ruesink

Stoeterij Black Horses heeft een nieuwe locatie voor het trainen en opleiden van jonge talentvolle spring- en dressuurpaarden. Het betreft een stal aan de Parallelweg in Sliedrecht. Het een en ander moet opgeknapt worden, maar Jan Vink is blij met zijn aankoop: "We zijn nu in staat om de bedrijfsvoering binnen de onderneming van Stoeterij Black Horses nog verder te professionaliseren en efficiënter te werken."

De gemeente is ook tevreden met Vink als nieuwe eigenaar, die de stal op de schop gaat nemen. De gebouwen zijn in een vervallen staat geraakt en bevatten asbest. De vernieuwing is volgens de gemeente Sliedrecht een positieve ontwikkeling voor de omgeving en het woon- en leefklimaat. Wethouder Len van Rekom: “De verpaupering van de schuren was al jarenlang een doorn in het oog van velen. De voortvarende aanpak van Jan Vink zorgt ervoor dat er kwaliteit terugkomt. Daar ben ik erg blij mee. Het is ook ons visitekaartje als je Sliedrecht met de trein binnenkomt. Dit maakt Sliedrecht weer een stukje mooier.”

Vink is ook van plan om op de plaats van de gesloopte schuren faciliteiten te bouwen voor de begeleiding van de fokmerries van de Stoeterij.

Bron: Sliedrecht24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook