Ga naar hoofdinhoud

Jozef Bauters nieuwe voorzitter BWP

Jozef Bauters is de nieuwe voorzitter  van het Belgisch Warmbloedpaard (BWP). Bauters was aanvankelijk geen kandidaat, maar de raad van bestuur vroeg hem om zich kandidaat te stellen om de continuïteit te waarborgen.

Bauters was ondervoorzitter van het BWP en volgt de huidige voorzitter Kris Keersmaekers op. In de afgelopen periode is de interne organisatie van het stamboek vernieuwd, Keersmaekers had eerder beloofd aan te blijven tot deze veranderingen waren doorgevoerd. Dat is inmiddels gebeurd.

Jozef Bauters werd unaniem gekozen en zal vanaf 24 april het stokje overnemen. Keersmaekers blijft betrokken bij de organisatie van de BWP-hengstenkeuring.

Bron: BWP

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook