Ga naar hoofdinhoud

Kampioen Handsome O teruggetrokken uit Deense hengstenkeuring

Handsome O (Johnson x Rousseau). Foto: Melanie Brevink-van Dijk

Begin februari werd Handsome O (Johnson x Rousseau) tot KWPN Hengstenkeuringskampioen uitverkozen. Vervolgens werd de complete hengst de veilingtopper van de KWPN Select Sale waar hij voor 300.000 euro werd verkocht aan de Noorse amazone Alexandra Andresen. De hengst was aangemeld voor de Deense hengstenkeuring in Herning van 4 tot en met 8 maart maar moet daar nu verstek laten gaan door een blessure.

Handsome O is afgemeld voor de hengstenkeuring van het Deens warmbloed stamboek omdat hij kampt met een blessure. Het zou slechts om een lichte blessure gaan maar de hengst moet enkele weken rust houden.

Bron: Horses/Ridehesten.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook