Ga naar hoofdinhoud

Kampioenshengsten in tweede sporttest

Livestream
Bonds (v. Benicio) - Foto: Equitaris/Sabine Wegener

De tweede sporttest voor vier- en vijfjarige hengsten begint vandaag om 11.00 uur in Münster-Handorf met de proef onder de eigen ruiter en is opnieuw live te volgen via ClipMyHorse.tv. Onder andere de Westfaalse kampioenen D'Egalite (v. Don Juan de Hus) en Allegro Sun (v. Arpeggio), Bundeskampioenen Destacado (v. Desperados) en Don Martillo (Don Juan de Hus) en de volle broer van Trakehner kampioen Sir Sansibar, Sir Samoa (v. Millennium) treden aan. 

De sporttest begint vandaag met de proef voor de enige aangemelde veelzijdigheidshengst: Edmonton (v. Horalas x Abdullah). Daarna is het de beurt aan de springhengsten met onder andere de Westfaalse kampioen Allegro Sun (v. Arpeggio) bij de vierjarigen. Paul Schockemöhle komt met zijn Kannan-zoon Kanndarco, het Holsteiner Verband met de Untouchable-zoon Unikato, Diamar (v. Diarado) en Catch (v. Colman).

Bij de vijfjarigen staan onder andere de BWP-hengst Million Dollar (v. Plot Blue) en de Hickstead-zoon Hickstead White op de startlijst.

Klik hier voor de startlijst veelzijdigheid/springen

Kampioenen en Bundeskampioenen

Bij de dressuurpaarden komen heel wat kampioenen in de baan. Bij de vierjarigen is het voor de Westfaalse kampioen 2015, D’Egalite (v. Don Juan de Hus), een weerzien met de hal van het Westfaalse paardencentrum. Hij heeft concurrentie van onder andere Bundeskampioen Destacado (v. Desperados), Sir Samoa (v. Millennium), de Glock’s Zonik-zonen Zodiac MDM en Zonik One, Ben Benicio (v. Benicio) en Marc Cain (v. Millennium).

Ook bij de vijfjarigen staan er bekende namen op de startlijst: Bundeskampioen Don Martillo (v. Don Juan de Hus), de Holsteiner Damon (v. Damon Hill) en de Don Olymbrio L-zoon Dreamline. Van Totilas komt Titolas in de baan en Madeleine Witte-Vrees’ Cennin heeft een kandidaat in Celencio.

Klik hier voor de startlijst dressuur 

Handige links

Onze collega’s van ClipMyHorse.tv zijn aanwezig in Münster-Handorf en de sporttest is live te volgen.

Klik hier voor de livestream
Klik hier voor de catalogus
Klik hier voor het tijdsschema

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook