Kampioensringhengst Kenzo verkocht aan Maree en Valk Exclusief

cat.nr 454Ferguson x Vivaldi Foto: Paardenkrant-Horses.nl/Melanie Brevink-van Dijk

De door Chris Wilaras gefokte KWPN-kampioensringhengst Kenzo (cat.nr 454 CHK 2018, Ferguson x Vivaldi), die in het boekje van de KWPN Hengstenkeuring op naam stond van Leander de Heer, is nu van de combinatie Tamara Janssens, Jacques Maree en Ad Valk. Dat meldt Valk aan Paardenkrant-Horses.nl. 

“We hebben alledrie een derde. Jacques en ik hebben allebei een deel kunnen kopen van Tamara Janssens”, vertelt Valk. Het trio is van plan de voshengst, die op de achtste plaats in de kampioensring eindigde, de voorjaarstest van het KWPN te laten lopen.

De andere twee aangewezen hengsten van Ad Valk, de Toto jr-zoon cat.nr 523 Kingston JZ (mv. Turbo Magic) die Valk samen heeft met de Duitser Vasco Janke (eigenaar van Ibiza) en de op de herkeuring aangewezen cat.nr 556 Kontender DSD (Governor x Bretton Woods) lopen naar alle waarschijnlijkheid eerst een Duitse verrichtingstest (14-dagentest).

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.