Ga naar hoofdinhoud

Kannan Jr uitgeroepen tot springkampioen

Kampioen Kannan jr (v. Cornet Obolensky) met familie Van der Meer en mede-eigenaar Sjaak van der Lei
Een geweldig en zeer verdiend succes voor de familie Kramer en Sjaak van der Lei. Hun fokproduct Kannan Jr, zoon van Cornet Obolensky x Quick Star en dan de volle zus van Kannan, werd zojuist overtuigend kampioen van de KWPN Hengstenkeuring.

Het publiek ging staan voor de nieuwe kampioen. Zoon van het fenomeen Cornet, maar vooral ook van de internationale merrie Van Meta, die met Siebe Kramer bijzonder succesvol was tot op 1.45 m hoogte. De hele familie Kramer en mede-fokker en -eigenaar Sjaak van der Lei werden in de huldiging betrokken.

Cat.nr 90 Kannan jr (Cornet Obolensky x Quick Star) – Foto: Jacquelien van Tartwijk

Reservekampioen van preferente Harley VDL

Reservekampioen werd de royaal ontwikkelde, aansprekende cat.nr 205 Karaldo (v. Harley VDL x Chin Chin x Polydox). Deze bruine werd gefokt door H. en A. Barenkamp uit Ter Apel en voorgesteld door de VDL Stud.

205 Karaldo (Harley VDL x Chin Chin) – Foto: Jacquelien van Tartwijk

Zoon van preferente Tangelo

cat.nr 248 Key West (Tangelo van de Zuuthoeve x Phin Phin x Zelhem) van fokker Roelof Bril en Wiet ten Brinke werd als derde geplaatst.

248 Key West (Tangelo van de Zuuthoeve x Phin Phin)

Stal Hendrix-fokproduct

Cat.nr 144 Kardinaal HX (Don Diablo HX x Karandasj x Burggraaf) gefokt en in eigendom van Stal Hendrix mocht op de vierde plaats aansluiten.

114 Kardinaal HX (Don Diablo x Karandasj)- Foto: Jacquelien van Tartwijk

Keurhengst Baltic VDL

De kersverse keurhengst Baltic VDL, die tot op heden twee  KWPN goedgekeurde hengsten leverde (die overigens beide als sportpaard zijn verkocht, had ook nog een hengst in de kampioensring. Deze cat.nr 20  Kartouche (Baltic VDL x Baloubet du Rouet x Nimmerdor) werd gefokt door H.L.J. Kessels uit Meerlo en voorgesteld door de VDL Stud en W. Bourgondiën uit Enter.

20 Kartouche (Baltic VDL x Baloubet du Rouet)

Sinaa-stam

Ingeteeld op de Sinaa-stam is de nummer 6 van de kampioensring, cat.nr 227 Kobalt (Modesto x Calido I x Nimmerdor), die werd gefokt door Sietse van der Meer en werd voorgesteld door dochter Iekje van der Meer.

Eerste jaargang F-One Usa

Waar de nummer 6 van de kampioensring scoort met ‘oud bloed’ komt de nummer 7 uit een eerste jaargang. Cat.nr 169 Kwik van de Zietfort (F-One USA x Calvino Z x Indorado) werd gefokt door M.J. Smits uit Nederhemert en is in eigendom van Joop van Uytert en Paul Schockemöhle.

169 Kwik van de Zietfort ( F-One USA x Calvino Z) – Foto: Jacquelien van Tartwijk


Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.