Ga naar hoofdinhoud

34.000 euro voor veulen Chacco-Blue July Deals

Unique Chacco (Chacco Blue x Comme Il Faut) Foto: HorseDeals

Op de onlineveiling July Deals van HorseDeals gingen twee Chacco-Blue-veulens voor goede prijzen van de hand. Unique Chacco werd virtueel afgeslagen voor 34.000 euro en voor zijn volle broer Urban Chacco werd 19.000 euro neergeteld. De online veiling liep maandagavond af.

Twaalf veulens kwamen onder de virtuele hamer van de July Deals. Daarnaast werden ook rietjes van tophengsten als Chacco-Blue, Dominator Z, Diamant de Semilly, Kashmir van Schuttershor, Untouched, Mr Blue en Comme Il Faut geveild. Ook van dressuurhengsten als Total US, Sezuan, Gribaldi en De Niro kwamen rietjes onder de hamer.

Volle broers

Unique Chacco was het duurste veulen van de veiling. Het hengstveulen van Chacco-Blue uit Prima Donna van ’t Roosakker, kleindochter van Jos Lansinks voormalige topper Electra van ’t Roosakker, vertrok voor 34.000 euro naar Spanje. Zijn volle broer Urban Chacco werd voor 19.000 euro afgeslagen. De voshengst blijft in België.

30.000 euro voor rietje Chacco-Blue

Verder was er wereldwijde interesse voor originele rietjes diepvriessperma. Voor een rietje van Dominator Z liep het bedrag op tot 15.000 euro en het originele rietje van ChaccoBlue werd voor 30.000 euro naar Ierland verkocht.

Bron HorseDeals

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook