Ga naar hoofdinhoud

21.250 euro voor veilingtopper Schafhof-veiling

For Hapiness N (v. Foundation) - Foto: Taunus Talent Sale

De Foundation-dochter For Happiness N was maandagavond de veilingtopper van de eerste editie van de Taunus Talent Auktion van familie Rath-Linsenhoff. Het winnende bod van 21.750 euro kwam uiteindelijk na een biedduel tussen bieders uit Zwitserland en Duitsland, van een Duitse koper.

Ook voor de nummers 2 en 3 van de veiling werd net voor het sluiten nog behoorlijk geboden.

Internationaal

Voor Touching Gold (v. Thiago GS), die na een paar keer verlengen van de veiling virtueel werd afgeslagen voor 15.000 euro gingen een bieder uit Brazilië en een bieder uit Duitsland met elkaar de strijd aan. Het hengstveulen kwam uiteindelijk in Braziliaanse handen.

Voor True Diamond (v. Totilas) werd de biedtijd eveneens een paar keer verlengd. Een bieder uit Frankrijk bracht uiteindelijk het winnende bod van 12.500 euro uit.

Daydream

De biedingen voor Daydream (v. Destacado FRH) gingen aan het eind van de veiling ineens nog een stukje de lucht in. Een bieder uit Thailand verhoogde het bod in een keer met 2.500 euro net voor het sluiten van de veiling en mocht zich daarna voor 13.250 euro de nieuwe eigenaar van het merrieveulentje noemen.

Bron: Taunustalent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook