Ga naar hoofdinhoud

45.000 euro voor Gunner-nazaat Magic DW

Magic DW (Gunner KS x Wynton) Bron: Persbericht
De eerste editie van de Performance Plus Online Auction die maandag 13 juli is beëindigd, is een groot succes geworden. Van de 16 paarden zijn er middels de veiling 13 verkocht. En voor de 3 niet verkochte paarden was direct na de veiling de nodige belangstelling.

De veilingtopper was de driejarige hengst Magic DW (Gunner KS x Wynton). Deze eyecatcher werd voor €45.000,- afgeslagen. Hier ging een spannend biedduel aan vooraf tussen een Tsjechische investeerder en de Spaanse Grand Prix ruiter Jordi Domingo. Uiteindelijk trok Jordi Domingo aan het langste eind. Voor €43.000,- werd de geweldige driejarige merrie Mulana TM (Imagine x Ampère) verkocht naar een talentvolle ruiter uit Kentucky USA.

Voor herhaling vatbaar

Er waren biedingen uit vele landen. De paarden zijn uiteindelijk verkocht aan kopers uit Noorwegen, Kentucky USA, Californië USA, België, Spanje, Canada, Rusland en natuurlijk Nederland.
Dit succes vraagt natuurlijk om een vervolg. De organisatoren LvD Sporthorses, MT-Stables, Stal Wetzelaer, Leonie Bos en Reesink Horses hebben besloten dat de volgende veiling van 9 tot en met 12 oktober 2020 zal plaatsvinden.

Klik hier voor de veilingprijzen.

Bron: Persbericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.