Ga naar hoofdinhoud

Elite Dressage Pony Sales: 20.000 euro voor Steerwolde’s VIP x Bodo

Na afloop van de centrale hengstenkeuring van het Nederlands Welsh Pony & Cob Stamboek (NWPCS) organiseerde Elite Dressage Pony Sales een online hengstenveiling met een kleine collectie driejarige hengsten die op de keuring zijn voorgesteld. Absolute veilingtopper was Moonshine (Steerwolde's VIP x Bodo). Deze voor het verrichtingsonderzoek aangewezen hengst werd afgeslagen voor 20.000 euro en blijft in Nederland.

Het tweede geld werd betaald voor Orchard Copywriter (Orchard Copyright x Vlagberg’s Carway). Deze hengst, die eveneens is aangewezen voor het verrichtingsonderzoek, kwam voor 12.500 euro in handen van Nederlandse kopers.

Volle broer verrichtingskampioen

De derde ponyhengst die meer dan 10.000 euro opbracht is de voor het verrichtingsonderzoek aangewezen Hania’s Xavi (Jonker’s Jayden x Wengelo’s Ricardo). Deze volle broer van verrichtingskampioen Hania’s Memphis blijft voor 11.750 euro in Nederland. De tweede bezichtigingshengst Praest Le Champ (Meedenblik’s Linfield x FS Calimero) gaat voor 6.750 euro naar Spanje.

Volledige collectie

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.