Ga naar hoofdinhoud

Laatste bieduren voor ICSI vrije rietjes van HorseDeals

Ad

Met nog slechts enkele bieduren te gaan kennen de March Deals van HorseDeals vanavond hun hoogtepunt. Het online aanbod van HorseDeals is wederom ongezien met diepvriessperma van meer dan 80 legendarische verervers en 7 frozen embryo’s met ’s werelds beste genetica.

We bieden u onder meer een origineel rietje van Chacco Blue (Chambertin x Contender) aan, maar ook Balou du Reventon (Cornet Obolensky x Continue), Conthargos (Converter I x Carthago), Diamant de Semilly (Le Tot de Semilly x Elf III), Emerald (Diamant de Semilly x Carthago), Kashmir van Schuttershof (Nabab de Reve x Tenor Manciais), Dobel’s Cento (Capitol I x Caletto II) en tal van andere springpaarden legendes worden u aangeboden.

Dressuurliefhebbers

U bent een dressuurliefhebber? Geen probleem, ook aan u werd gedacht met rietjes van Sezuan (Zack x Don Schufro), Sir Donnerhall (Sandro Hit x Donnerhall), Gribaldi (Kostolany x Ibikus), Rousseau (Ferro x Roemer), Foundation (Fidertanz x De Vito) en Dancier (De Niro x Lancier).

Alle rietjes zijn volledig vrij en zonder voorwaarden te gebruiken, waardoor je deze eveneens kan gebruiken voor ICSI.

7 frozen embryo’s met de beste sportgenen

Daarbovenop hebben we zeven unieke frozen embryo’s in de aanbieding, die stuk voor stuk de beste sportgenen combineren.

  • U heeft de kans om een Chacco Blue te kopen uit Fleur de Kalvarie (Nabab de Reve x Darco), die zelf op 1.55m Grand Prix-niveau sprong met Olivier Philippaerts.
  • Of zowel een Chacco Blue als een Untouched uit Prima Donna van ’t Roosakker (Comme il faut x Echo van ’t Spieveld), die uit de moederlijn van Electra van ’t Roosakker (1.60m met Jos Lansink) en de legendarische Usha van ’t Roosakker komt.
  • Of een Chacco Blue uit Lageena Hero (Echo van ’t Spieveld x Darco), de volle zus van Mystic van ’t Hoogeinde,  die onder Jeroen De Winter in 2018 het FEI/WBFSH Jumping World Breeding Championship voor zesjarigen won.
  • Of wat denkt u van een Chacco Blue uit Kwasabi van ’t Heike (Cardento x Darco), die 1,40m sprong onder Carly Anthony en die de zus is van de vijfsterren Grand Prix-paarden Fairlight van ’t Heike (Alberto Zorzi & Edwina Tops-Alexander) en Evian van ’t Heike (Fabio Sarti)?
    Of krijgen de Cornet du Lys en de Chacco Blue uit Iluna de Muze (Nabab de Reve x For Pleasure) uw voorkeur? Met Fragance de Chalus als stammerrie en 11 van haar nakomelingen op het hoogste niveau in de sport hebben deze embryo’s een stapje voor.

De laatste bieduren van de March Deals zijn van start gegaan. Hoog tijd dus om uw deal binnen te halen! Hoe?

Bekijk hier de gehele collectie

Klik hier om te registreren

Bron: Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.