Ga naar hoofdinhoud

Megaprijs van 130.500 euro voor Henkie-veulen

Hemmingway (v. Henkie). Foto: dsp.horse24.com

Een hengstveulen van de Gelderse hengst Henkie (Alexandro x Upperville) was vanavond de absolute veilingtopper bij DSP Online. Deze Hemmingway (Henkie x Sir Donnerhall) bleek enorm in trek en werd uiteindelijk afgeslagen voor de topprijs van 130.500 euro. Voor dat geld kwam de Henkie-zoon in handen van Duitse kopers.

Het tweede geld van 18.000 euro werd betaald voor Blumchen S (Bonds x Quaterback) en daarmee was deze Bonds-dochter het duurste merrieveulen. Ook zij blijft in Duitsland. Duizend euro minder (17.000 euro) was er voor Total Niro (Total Hope x De Niro). Duitse kopers hadden het hoogste bod op dit hengstveulen.

Volledige collectie en resultaten

2 reacties op “Megaprijs van 130.500 euro voor Henkie-veulen

  • Deze koper had in bescherming genomen moeten worden tegen zichzelf dit is belachelijk of zijn dit helgstrand praktijken of is het crimineel geld ook in Nederland moet er verscherpte toezicht komen op de handelswijze s

  • Ine

    Van mij een positieve reactie! Wat een belofte voor de toekomst dit Henkie veulen! Die houding, die beweging, in een woord geweldig!! Het bedrag is natuurlijk monsterlijk, maar als dit veulen zo doorgaat wordt hij als dressuurpaard ongetwijfeld het meervoudige waard. Vooral zo doorgaan knappe Hemmingway!! Ik hoop t.z.t. nog veel van je te zien en horen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook