Ga naar hoofdinhoud

Performance Plus Online Auction: 60.000 euro voor Franklin-zoon

Ad
Maradona (v. Franklin) Foto: Performance Plus Online Auction

De tweede Performance Plus Online Auction die maandag 12 oktober is beëindigd, is weer een succes geworden. Absolute veilingtopper was Maradona (v. Franklin), hij verruilde voor 60.000 euro van eigenaar. De Franklin-zoon werd aangekocht door het Zweedse bedrijf Nova Equestrian en zal naar Amerika verhuizen.

Voor 31.000 euro werd de driejarige hengst Magically Painted Black (v. Sir Donnerhall) verkocht naar een internationale dressuurruiter uit Polen. Voor 35.000 euro wisselde Kris Kross Amsterdam (v. Gotcha Utopia) van eigenaar, hij zal in Nederland blijven evenals de driejarige Valesco di Vitalis (v. Vitalis), die voor 33.000 euro werd afgeslagen.

Veel buitenlandse interesse

Er waren vele biedingen uit vele landen. De paarden zijn uiteindelijk verkocht aan kopers uit Zweden, Polen, Duitsland, België en natuurlijk Nederland.

Opbrengst Shetlandveulen naar DVB Foundation

Het speciale Shetland-hengstveulen Stam-Vader was erg populair, er werd veel op hem geboden. De volledige opbrengst gaat naar de DVB Foundation. De DVB Foundation heeft als missie ruiters met een beperking te ondersteunen.

Volgende veiling in januari

Dit succes vraagt natuurlijk om een vervolg. De organisatoren LvD Sporthorses, MT-Stables, Stal Wetzelaer, Leonie Bos en Reesink Horses hebben besloten dat de volgende veiling van 25 tot en met 25 januari 2021 zal plaatsvinden.

Bron: Persbericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook