Ga naar hoofdinhoud

The Youngsters Auction veilingpaarden vanaf nu beschikbaar voor trials

Ad
The Youngster Auction

De negentien zorgvuldig geselecteerde vijf- tot zevenjarige springpaarden uit de collectie van The Youngsters Auction zijn vanaf nu beschikbaar voor trials. Op dinsdag 23 mei worden de paarden live geveild op Waaij Stud in Eemnes en op dezelfde locatie kunnen de veilingpaarden de komende twee weken worden uitgeprobeerd. “Met gepaste trots presenteren wij u deze uitzonderlijk getalenteerde groep paarden met mogelijkheden om het helemaal te gaan maken in de sport”, vertelt organisator Peter van der Waaij over de 7e editie van The Youngsters Auction.

Op dinsdag 23 mei viert The Youngsters Auction haar vijfde jubileum met een spectaculaire collectie sportpaarden. Tijdens een live veiling vol entertainment, VIP-diner en een fantastische ambiance worden de negentien paarden geveild.

De veilingcollectie bestaat uit een aantal uitzonderlijke talenten. Vijfjarigen met alle ingrediënten voor de sport, enkele zesjarigen met internationale ervaring en zevenjarigen die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Bekijk ze allemaal op www.theyoungsters-auction.com en maak een afspraak voor de trials.

Trials

Van maandag 8 mei tot maandag 22 mei

Waaij Stud
Geerenweg 2
3755 NM Eemnes
Nederland

Veiling

Dinsdag 23 mei 2023
Vanaf 16.00 uur

Waaij Stud
Geerenweg 2
3755 NM Eemnes
Nederland

www.theyoungsters-auction.com
[email protected]

Peter van der Waaij: +31 6 23412073
Jasper van der Waaij: +31 6 50879021
Biba van der Waaij: +31 6 31262609

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.