Ga naar hoofdinhoud

Kerstveiling DVB Foundation is weer succes

Net als vorig jaar organiseerde DVB Foundation een online Kerstveiling om inkomsten te werven voor ruiters met een beperking en maneges die de foundation zo met passie steunt. De veiling met mooie, uiteenlopende items liep gisteravond af en bracht 13.605 euro op. De opbrengst komt 100% ten goede aan DVB Foundation. 

Er kon online op 25 items geboden worden. Het varieerde van een voetbalshirt van Robin van Persie tot privélessen van onder meer Coby en Marlies van Baalen en springruiter Doron Kuipers, clinics, stalbezoeken en nog meer.

Een dekking bij een van de hengsten van Van Olst Horses bracht met 1.420 euro het meeste geld op. Hier werd 45 keer op geboden. Een pagina in De Hoefslag en de clinic op locatie met Marion Schreuder en Marieke van der Putten liepen ook in de vier cijfers.

Bedragen boven de 900 euro waren er voor een fotoshoot van Equigeniek Paardenfotografie, een privéles, clinic of exterieur les van Marian Dorresteijn en een proefgerichte clinic met internationaal 4* jurylid Janine van Twist.

Klik hier voor alle items en de opbrengsten.

Bron DVB Foundation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.