Ga naar hoofdinhoud

Succesvolle Kerstveiling DVB Foundation

Het afgelopen jaar had DVB Foundation door de corona pandemie weinig mogelijkheden om inkomsten te werven voor ruiters met een beperking en maneges die de foundation zo met passie steunt. Er waren weinig wedstrijden en evenementen, dus ook weinig mogelijkheden om inkomsten te werven, terwijl de steunaanvragen gewoon doorgingen. Zo kwam DVB Foundation met een online kerstveiling die gisteravond afliep. De opbrengst kwam 100% ten goede aan DVB Foundation. 

Onder aanvoering van DVB Foundation ambassadeurs Coby en Marlies van Baalen werden 28 items bij elkaar gebracht, van een privéles van Marlies van Baalen tot een Songfestival verkeerslicht, waar tot gisteravond online op geboden kon worden.

Het duurste item was de set op maat gemaakte rijlaarzen die voor 1050 euro werd verkocht. Maar liefst 72 keer word op de nog te maken set geboden. Ook de rondleiding op Van Baalen Farms en op de dressuurstal van de familie Van Baalen deed het goed. Het eindbod kwam op 880 euro uit. De privélessen van Marlies en Coby van Baalen brachten respectievelijk 450 en 370 euro op. De privéles of exterieurles van Marian Dorresteijn ging voor 380 euro.

De veiling bracht in totaal ruim 6700 euro op.

Bron Horses.nl/DVB Foundation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook