Ga naar hoofdinhoud

17.500 euro voor For Pleasure-dochter en twee embryo’s

For Life Hero (v. For Pleasure). Foto: Paardenveilingonline.com

In de veiling van Paardenveilingonline.com werd er 17.500 euro betaald voor de achtjarige For Pleasure-dochter For Life Hero. Voor een geïmplanteerd embryo van Tangelo van de Zuuthoeve uit de volle zus van Cornet Obolensky en een geïmplanteerd embryo van Chacco Blue uit Iluna de Muze, een nichtje van For Life Hero, werd eveneens 17.500 euro betaald.

Veilingtopper For Life Hero komt uit een halfzus van de Grand Prix-hengsten Mylord Carthago en Bamako de Muze. De merrie, moeder van onder andere de ISH-goedgekeurde hengst Carisma (v. Nabab de Reve) blijft voor 17.500 euro in Nederland. Het embryo van Chacco Blue

Chacco Blue-dochter naar Duitsland

Chacco-Fly (v. Chacco Blue), een volle zus van het internationale 1,50m-paard Chachacha, dragend van Diaron, gaat voor 15.000 euro naar Duitsland. Feline WPHC (v. Mr. Blue), een halfzus van het internationale 1,60m-paard Elien, blijft voor 13.500 euro in Nederland. Een geïmplanteerd embryo van Chacco Blue uit de stam van Qerly Chin verhuist voor 14.500 euro naar Mexico.

95% daadwerkelijk verkocht

In deze collectie was er weer veel interesse vanuit de hele wereld. De gemiddelde prijs van de fokmerries lag op een mooie 12.500 euro en 95% is daadwerkelijk verkocht. “We zijn enorm tevreden over de tweede veiling van dit jaar, we hebben veel fokkers en kopers van over de hele wereld bij elkaar kunnen brengen via ons platform.”

Jonge springtalenten

Voor ze in juni overgaan op de veulens hebben ze in april nog een keer jonge springtalenten in de veiling. De veiling loopt van 12-15 april en er zijn nog enkele plekken vrij voor veelbelovende 3 of 4 jarige paarden. U kunt uw paard hier aanmelden

Wilt u een e-mail krijgen wanneer de volgende collectie online staat? Registreer u dan gratis via deze website.

Alle veilingresultaten.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.