Ga naar hoofdinhoud

47.000 voor tweejarige Midnights Florentina DWB in Blue Hors Broodmare Auction

Nanna Skodborg Merrald met Atterupgaards Orthilia Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Gisterenavond was de merrie Midnights Florentina DWB (v.Knock-out) het duurst verkochte paard van de Blue Hors Broodmare Auction, die in samenwerking met Dansk Warmblood werd gehouden. Voor 47.000 euro werd deze tweejarige merrie de veilingtopper van de avond.

De collectie van ongeveer 33 merries bestond uit een mix van jonge merries, fok- en draagmerries. Als veulen viel liep Midnights Florentina op de Deense Nationale Keuring. Ze is een dochter van de KWPN-hengst Knock-Out uit een merrie van Fürstenball.

Voor de merrie Faberge (v.Bretton Woods), dragend van Vitalis, werd een bedrag van 36.000 euro weggelegd. De elfjarige merrie is een halfzus van twee internationale Grand Prix paarden, Blue Hors Veneziano (v.Vivaldi) en Tailormade Red Rebel (v.Romanov). Moeder Fabina is een volle zus van Blue Hors Don Schufro (v.Donnerhall).

Embryo’s

In deze veiling werd er veel verwacht van het embryo in de draagmerrie Nacoemba KM. Een embryo uit de combinatie van de merrie Atterupgaards Orthilia (v.Gribaldi) en de hengst Blue Hors Santiano (v.Sezuan). Voor 17.000 euro werd dit embryo afgeslagen.

Het duurst verkochte embryo werd voor 18.000 euro afgeslagen. Dat was het embryo uit de combinatie Uno Zensation x Escamillo.

Veillingprijzen

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.