Ga naar hoofdinhoud

Big Star jr KZ verkocht aan Ashord farm, veiling afgeblazen

Update
Big Star Jr. Z, hier onder Michael Greeve. Foto: FotoTrailer
Maandag kondigden wij aan dat het Grand Prix-springpaard Big Star Jr K Z van fokker en eigenaar Cees Klaver volgende week dinsdag executoriaal verkocht zou worden. Dat is nu alweer van de baan. "Zojuist hebben wij van onze cliënte vernomen dat in deze zaak ontwikkelingen zijn waardoor de verkoop van het paard Big Star jr. KZ 22 januari geen doorgang hoeft te vinden", meldt gerechtsdeurwaarders en incassobureau dat de veiling op last van schuldeisers zou organiseren.

De samenwerking tussen Michael Greeve, die Big Star Jr K Z in de sport uitbracht, en Enda Carroll heeft er toe geleid dat de hengst nu is aangekocht door Ashford Farm. “Alle betrokken partijen zijn verheugd dat ze deze situatie op deze manier hebben kunnen oplossen”, aldus Greeve. Hij neemt met pijn in het hart afscheid van het paard, waarmee hij zoveel mooie jaren en bijzondere momenten heeft meegemaakt. “Met het winnen van de Grote Prijs bij het laatste concours en deze verkoop is het een mooie afsluiting.”

Het is onduidelijk of de andere executoriale verkoop van een groot aantal jonge paarden in opfok van de voormalige KWPN Fokker van het Jaar Cees Klaver wel doorgang vindt.

Bron: Facebook / Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.