Ga naar hoofdinhoud

Duurste veulen op eerste KWPN Online Veulenveiling blijft steken op 6.500 euro

True Livius (v. Livius). Foto: KWPN

Op de eerste KWPN Online Veulenveiling van dit seizoen is het duurste veulen verkocht voor 6.500 euro. True Livius (Livius x Daily Diamond) blijft voor dat geld in Nederland. De voor 6.000 euro verkochte Tornado (New Pleasure VDL x Indoctro) gaat naar Zwitserland.

Titolo D’Endy US (Glock’s Toto Jr. x Jazz) werd voor 5.500 euro afgeslagen. Het hengstveulen uit de moederlijn van KWPN-hengsten Zuidenwind en Charmeur verhuist voor dat bedrag naar Denemarken. Ook Teresa Angulo Sambecano (Lord Romantic x Warkant van ’t Gestelhof) werd voor 5.500 euro verkocht. Zij blijft in Nederland. De overige 22 veulens werden afgeslagen voor bedragen tussen de 3.250 euro en 5.000 euro.

Alle veilingresultaten.

Bron: Horses.nl

2 reacties op “Duurste veulen op eerste KWPN Online Veulenveiling blijft steken op 6.500 euro

 • Louisa

  Beschamend!! Dat een ” gerenommeerd ” stamboek het al jaren niet voor elkaar krijgt om voor hun leden( lees “inkomsten”) een goede veiling op te zetten waarin Marketing, Afzet en Klantenbinding centraal staan. Er is werkelijk niet 1 veiling succesvol verlopen, zelfs tijdens de coronatijd niet met goede prijzen die er betaald werden.

 • Vd Vorm

  Ja daar ben ik het roerend mee eens.
  KWPN is niet in staat om een veiling goed op te zetten!

  Een KWPN IS OOK EEN VERENIGING VOOR DE LEDEN!

  Wellicht beter een commerciële BV opzetten die de commercie en het vermarkten voor de leden opzetten en continuïteit erin brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.