Ga naar hoofdinhoud

Exclusieve fokmerrie’s in April Deals van HorseDeals! 

Ad
HorseDeals

Naast de rietjes kan je ook vijf exclusieve fokmerrie’s terugvinden in de April Deals die vanaf nu loopt op www.horsedeals.auction! Deze merrie’s geven een enorme meerwaarde aan je fokkerij en zo verzeker je jouw topveulen voor 2023. 

In het aanbod:

  • Kallgirl de la Pomme (Nabab de Rêve x For Pleasure): Kallgirl is een rechtstreekse dochter van Cordula de Laubry. In haar moederlijn zien we niet minder dan veertien Grand Prix-springpaarden van 1,40m – 1,60m-niveau.
  • Carthana di Magico (Carthago x Lys de Darmen): Carthana is de volle zus van Carthina Z, die de moeder is van Emerald van ’t Ruytershof, Diamanthina van ’t Ruytershof en Nixon van ’t Meulenhof! 
  • Destinee de la Roque (Quidam de Revel x Kannan): Destinee is een rechtstreekse dochter van Babbe van ’t Roosakker (1,60m-niveau). Ze is ook de halfzus van Erco van ’t Roosakker (1,60m), Geena van ’t Roosakker (1,55m), Bingo (1,60m), Giorgio (1,60m) en Dulhan de la Roque (1,60m).
  • Eladina PP (Quidam de Revel x Grannus): Eladina PP is een dochter van Quidam de Revel en Ladina, die zelf op 1,60m-niveau heeft gelopen. Ze is ook de halfzus van Padinus en Viper Z, een zevenjarige hengst die op 1,45m-niveau competitief is met Martin Fuchs. 
  • Faletta SHR (Quaprice Bois Margot x Capitol I): Faletta is een dochter van de volle zus van Indoctro. Ze heeft verschillende halfzussen en halfbroers die op 1,45m-niveau competitief zijn.

Een unieke kans om één van deze uitzonderlijke merrielijnen te reserveren voor uw (sport)stal!

Diepvriesrietjes

Vanzelfsprekend is er ook opnieuw een ruim aanbod aan diepvriesrietjes beschikbaar, van zowel de beste dressuur- als springhengsten. Op de rietjes gelden geen beperkingen en ze zijn dus vrij voor ICSI. Daarbij zijn Chacco Blue, Conthargos, Total US en Carthago enkele van de vaste hengsten in het aanbod met Kasanova de La Pomme en Valmy de la Lande ditmaal als nieuwkomers! 

De April Deals collectie loopt vanaf 25 april 12 uur en sluit vanaf 02 mei om 20 uur op www.HorseDeals.auction.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.