Ga naar hoofdinhoud

Laatste kans op talent voor de toekomst in 2022 bij Paardenveilingonline.com

Ad
Balarous Z (v. Balou du Rouet). Foto: Paardenveilingonline.com

Na de succesvolle edities van Paardenveilingonline eerder dit jaar is nu de zevende en laatste editie van 2022 alweer volop aan de gang. Dit keer in de collectie veertig jonge, talentvolle en goed gefokte springpaarden. Het zijn allemaal beloftes voor de toekomst! Voor zowel sport als de fokkerij.

Zit er iets voor je tussen? Wacht dan niet te lang. Er wordt al volop geboden! 

Klinisch een röntgenologisch gekeurd

Net als in de voorgaande edities is er ook nu weer streng geselecteerd op kwaliteit en correctheid. Alle paarden zijn klinisch en röntgenologisch gekeurd door D.A.P. Enterbroook. Alle rapporten zijn in te zien via de website.

Kwaliteit en gezondheid

Keer op keer weten Niels Mulder en Alwin Scholten, samen met hun team, een fantastische, veelzijdige en zeer aansprekende collectie samen te stellen. Ook nu is er voor ieder wat wils. Kwaliteit en gezondheid staan zoals altijd voorop. Zowel voor de sport als voor de fokkerij kunt u bij Paardenveilingonline terecht. Sportgenen zijn goed verankerd in de moederlijnen, wat zowel voor de sport, als ook voor de fokkerij van groot belang is. Paardenveilingonline is een begrip in Nederland en daarbuiten. Nog steeds groeit de belangstelling vanuit het buitenland en worden er weer nieuwe landen toegevoegd onder de kopers. Aan de andere kant blijven ook interessante paarden, veulens en embryo’s in eigen land en worden ze behouden voor de Nederlandse sport. Wat ook een mooie ontwikkeling is, met oog op de toekomst van de Nederlandse sport.

Interessante collectie

Ben je op zoek naar een fijn jong springpaard? Bekijk dan snel de collectie en plaats je bod op tijd, want zaterdag vanaf 20.00 uur loopt de veiling af. In de collectie zien we nakomelingen van jonge hengsten als D’Aganix 2000 Z, Kannan Jr., Picobello van ‘t Roosakker  en bewezen verervers als Eldorado van de Zeshoek TN, Tangelo van de Zuuthoeve en Baltic VDL. 

Bekijk hier de gehele collectie

Eenvoudig en gratis registreren

Om mee te kunnen bieden in de veiling dien je je eerst te registreren. Dat kan gratis en heel eenvoudig via de registratiepagina van Paardenveilingonline. De veiling loopt aanstaande zaterdag 10 december vanaf 20.00 af. Wees er dus snel bij om dit jaar nog talent en kwaliteit aan te schaffen voor een realistische prijs!

Uniek platform

Paardenveilingonline biedt fokkers een uniek platform om hun fokproducten te presenteren aan geïnteresseerde klanten vanuit de hele wereld. De afzet is wereldwijd. “Het doel van onze veilingen is om fokkers en kopers samen te brengen. Dit op een zeer toegankelijke manier, die ook nog eens betaalbaar is. We helpen de fokkers op deze manier met hun afzet en we helpen onze klanten aan een kwalitatief goed en genetisch interessant veulen, fokmerrie, embryo of jong springpaard. Dat alles tegen realistische en marktconforme prijzen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.