Ga naar hoofdinhoud

Negen paarden voor ton of meer verkocht op Equine Elite

Deco (v. Painted Black) - Foto: Equine Elite
Niet alleen op de Hannoveraanse hengstenkeuring in Verden werden paarden voor grof geld verkocht gisteren, in Weert was het ook feest. Op de Equine Elite-veiling vonden negen paarden voor een ton of meer een nieuwe eigenaar. Topper werd Deco (Painted Black x Purioso). De elfjarige ruin die door Britney Schut in de Lichte Tour is uitgebracht, werd voor 260.000 euro afgeslagen. Over de twee ton ging ook Giulietta (Bordeaux x Olivi), deze Lichte Tour-afgerichte merrie bracht 230.000 euro op.

Net onder de twee ton bleef Donnee (Don Frederico x Gribaldi) met 190.000 euro. 155.000 euro was er voor Hello Negro (Negro x Don Gregory) en voor datzelfde bedrag werd Flinstone (Vivaldi x Polansky) verkocht, 125.000 euro voor Elvis (Spielberg x Jetset D) en Idefix (Chippendale x Flemmingh) werd vooor 105.000 euro afgeslagen. Imagine (Negro x Sandro Hit) ging voor 100.000 euro van de hand en ook voor Don Jour (Don Frederico x Lauries Crusador xx) was er precies een ton.

Net onder de ton

Een aantal paarden zat in de buurt van de 100.000 euro, zoals de driejarige Leonidas (Trafalgar x Alexandro P) met 95.000 euro, de vijfjarige Filou (Fürst Romancier x Argentinus) met 95.000 euro en de zevenjarige Haydn (Bretton Woods x Jazz) meet 90.000 euro.

Deco:

DECO from Washington Events bv on Vimeo.

Giulietta

GIULIETTA from Washington Events bv on Vimeo.

Donnee:

DONNEE from Washington Events bv on Vimeo.

 

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook