Ga naar hoofdinhoud

Tweede Trigon Foal Auction online met exclusiviteit

Karamba WB – Afstamming kan direct worden goedgekeurd, Kassander van ‘t Roosakker uit de 1.60m springende Asca Z-dochter Bessemeind’s Caloma Z

Uitmuntende veulens met exclusieve bloedlijnen! De tweede veulencollectie van Trigon Auction staat online en deze collectie bevat onbetwist enkele van de beste moederlijnen ter wereld en een aantal ongelooflijke combinaties van 's werelds beste verervers!

Maar Janko van de Lageweg, Frederik de Backer en Stal Tops hebben niet alleen de papieren gecontroleerd, alle veulens zijn geselecteerd op type, correctheid en hun bewegingen. De collectie bevat 14 veulens van onder meer Quel Homme De Hus, Cartello VDL, Emerald van ’t Ruytershof, Kashmir van ’t Schutteshof, Uricas van de Kattevennen, Carrera VDL, Zirocco Blue om er maar een paar te noemen!

Merrieveulens uit de beste moeders en families

De veiling biedt merrieveulens aan van merries die zelf op internationaal niveau hebben gepresteerd en zeer nauw verwant zijn aan de beste lijnen.

Enkele voorbeelden

De elegante en atletische Bybanda VDL, een Bacardi VDL merrieveulen uit de topmerrie Banda de Hus, die op 1.60m niveau presteerde met Kevin Staut en Gregory Whatelet en moeder is van Eiffel de Hus en meer internationale sportpaarden en goedgekeurde hengsten als de dit jaar bij KWPN goedgekeurde Portorico VDL.

Bybanda VDL – merrieveulen van Bacardi VDL uit de 1.60m merrie Banda de Hus

Cigali VDL is een Cartello VDL merrieveulen uit Kigali van de Bisschop die zelf internationaal op 1.45m-niveau presteerde. Zij is een dochter van één van de beste merries ter wereld: Heroine de Muze, de moeder van o.a. de bekende 1.65m-paarden Levis de Muze en Nimrod de Muze.

Cigali VDL Z – merrieveulen van Cartello VDL uit de zus van Levis De Muze en Nimrod de Muze

Qui Est Tu JS Z is een dochter van Quel Homme de Hus uit de rechtstreekse lijn van Messi van’t Ruytershof, H&M Luna van’t Ruytershof en natuurlijk Emerald van’t Ruytershof.

Contiki Z is een merrieveulen van Grand Prix-hengst HH Conrad Z gekruist met de merrie Baloufina die een zus is van tophengst Stakkatol en het Grand Prix-paard Baby Arko.

Interessante hengstveulens met potentie voor fokkerij en sport

Kashmiro Field Z is een super interessant hengstveulen van Kashmir van’t Schuttershof gecombineerd met de volle zus van Harry Charles’s kampioenschapspaard Romeo 88 en halfzus van Abdel Saids nieuwe superster Clown of Piccobello.

Karamba WB Z is een hengstveulen van Kasander van’t Roosacker gekruist met een dochter van de 1.60 merrie Caloma Z.

Elroy Field Z is een zoon van Emerald van’t Ruytershof uit een dochter van Uricas van de Kattenvennen, grootmoeder is een dochter van Quasibelle du Seigneur.

Elroy Field – hengstveulen van Emerald x Uricas gecombineerd met Quasibelle du Seigneur Foto: © DigiShots

De veiling is open voor biedingen en sluit komende woensdagavond 16 augustus vanaf 20.00u.
Check de collectie op www.trigonauctions.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.