Ga naar hoofdinhoud

Uitzonderlijke veulens in de May Deals collectie van HorseDeals! 

Ad
HorseDeals

Maandag 22 mei om 12 uur opende de May Deals collectie op HorseDeals.auction. In de collectie zitten naast alle bekende diepvriesrietjes, ook veertien veulens die je doen watertanden! 

Chacco Blue mag natuurlijk niet ontbreken en is zes keer vertegenwoordigd:

  • HorseDeals Prince Florian (Chacco-Blue x Nabab de Reve) -> halfbroer van Hello Sanctos en verschillende GP-paarden. 
  • HorseDeals Prince Philip (Chacco-Blue x Elvis ter Putte) -> zoon van Nada van Spieveld, die een halfzus is van Echo van’t Spieveld.
  • HorseDeals Princess Aurora (Chacco-Blue x Echo van’t Spieveld) -> dochter van Notre-Dame van’t Roosakker, die zelf actief was op 1,50m-niveau. 
  • HorseDeal Prince Naveen (Chacco-Blue x Echo van’t Spieveld) -> zoon van Lageena Hero, die een volle zus is van verschillende 1,60m-paarden. 
  • HorseDeals Prince Flinn Rider (Chacco-Blue x Heartbreaker) -> in de moederlijn vinden we Qerly Chin, Narcotique de Muze en Azuela de Muze terug met heel wat verschillende nakomelingen op 1,60m-niveau. 
  • HorseDeals Princess Belle (Chacco-Blue x Cornet Obolensky) -> grootmoeder Whoopie C is de moeder van Scuderia 1918 Tobago Z. 

Met HorseDeals Prince Henry vinden we ook een halfbroer van niemand minder dan Carrera VDL terug in de collectie. 

Ook de pedigree van het hengstveulen Encanto des Premices ademt sportgenen. Hij is een zoon van Eldorado van de Zeshoek uit Lavina van den Bisschop, een halfzus van heel wat Grand Prix-paarden. Uit dezelfde moeder komt het merrieveulen Etoile des Premices, met Emerald van ’t Ruytershof als vader.

De lijst met Grand Prix-paarden in de pedigrees van al deze veulens is zeer impressionant. Scope, voorzichtigheid, fundament en topsport mentaliteit zit generaties ver verankerd.

De May Deals sluiten af op maandag 29 mei vanaf 20 uur op www.horsedeals.auction

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.