Ga naar hoofdinhoud

Veiling Prinsjesdag: 24.000 euro voor ongeboren Chacco Blue x Toulon

Op de online embryo veiling van Prinsjesdag waren de springfokte embryo's vanavond het meest in trek. In de top drie van de veilingresultaten kwam Chacco Blue twee keer voor met als veilingtopper een embryo van Chacco Blue x Toulon. Dit embryo gaat voor 24.000 euro naar Amerika.

Het tweede geld werd betaald voor een embryo van Emerald x Goethe. Dit embryo kwam voor 19.000 euro in handen van kopers uit Portugal. Ook het derde geld werd betaald voor een springgefokt embryo: 18.000 euro voor een embryo van Chacco Blue x Echo van ‘t Spieveld. Deze gaat naar België.

Indian Rock en Damon Hill

Bij de dressuurgefokte embryo’s was er twee keer 12.000 euro. Dat waren een Indian Rock x Lord Leatherdale en een Damon Hill x Florencio I. Beide embryo’s gaan naar Denemarken.

Nederlandse kopers

Vier embryo’s blijven in Nederland. Dat zijn een For Pleasure x Mr. Blue voor 14.000 euro, een Baloubet du Rouet x Echo van ‘t Spieveld voor 13.000 euro, een Emerald x Casall voor 9.000 euro en de dressuurgefokte Asgard’s Ibiza x Negro, eveneens voor 9.000 euro

Volledige collectie en resultaten

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook