Ga naar hoofdinhoud

Veilingtopper Paardenveilingonline blijft voor 17.500 euro in Nederland

Ad
Tony Soprano AWN Z. Foto: Paardenveilingonline.com

Afgelopen zaterdag voltooide Paardenveilingonline met glans hun derde en laatste veulenveiling van dit jaar. Het evenement behaalde opnieuw opmerkelijk succes, met veulens die voor een gemiddelde prijs van 8.000 euro verkocht werden en een indrukwekkend verkooppercentage van 95%. Het duurste veiling bracht 17.500 euro op.

Een opvallend hoogtepunt van de veiling was de verkoop van een opmerkelijk veulen met een bijzondere afstamming. De jonge hengst Tony Soprano AWN Z (Tangelo van de Zuuthoeve x Clinton), afkomstig uit de volle zus van Cornet Obolensky, werd voor maar liefst 17.500 euro verkocht en blijft binnen Nederland. Dit illustreert de aantrekkingskracht van hoogwaardige foklijnen binnen de Nederlandse markt.

Ook de merrie La Mona de Nespola Z (Le Blue Diamond van ’t Ruytershof x Vagebond de la Pomme) trok de aandacht van velen. Na een spannend biedduel vond zij haar nieuwe thuis in Polen voor een verkoopprijs van 11.500 euro.

Trio beloftevolle veulens voor 10.500 euro verkocht

De veiling bood een trio van beloftevolle veulens die allen voor hetzelfde bedrag van €10.500 werden verkocht. Reinheart F (Heartbreaker x Carthago), Aganie CH Z (Aganix du Seigneur x Balou du Rouet), en Brauze MB Z (Balou du Reventon x Diamant de Semilly) vonden nieuwe eigenaren, variërend van Slowakije tot België en Polen. Deze verkoop benadrukt de wereldwijde interesse in kwalitatieve foklijnen en sport potentieel.

Wereldwijd

De interesse was niet beperkt tot Nederland en Europa, maar trok ook geïnteresseerden uit Amerika, Canada en Mexico aan. Deze internationale aantrekkingskracht bevestigt de toonaangevende positie van Paardenveilingonline in de huidige markt.

Terwijl de laatste veulenveiling ten einde komt, kijkt Paardenveilingonline met vertrouwen naar de toekomst. Het succes van dit evenement onderstreept hun voortdurende toewijding en bijdrage aan het leveren van kwaliteit voor zowel de sport als de fokkerij.

Volgende veiling: 6-9 december Jonge springpaarden

Met dit succes achter de rug, kondigt Paardenveilingonline enthousiast de volgende veiling aan, gepland voor 6-9 december. Hierin is de focus op jonge getalenteerde springpaarden. Eigenaren van veelbelovende 3- en 4-jarige paarden worden uitgenodigd om hun paarden aan te melden voor de selectie.

Voor verdere informatie over toekomstige veilingen en registratie, bezoek de website van Paardenveilingonline.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.