Ga naar hoofdinhoud

Youhorse.auction: 45.000 euro voor driejarige Nixon van’ t Meulenhof-zoon

T-Touch JW van ‘t Meulenhof. Foto: Digishots

‘Will this be the auction winner?’ was de online slogan bij T-Touch JW van ’t Meulenhof (Nixon van’ t Meulenhof x Elvis ter Putte). Nu de Youhorse.auction is geweest, kunnen we de vraag beantwoorden. Ja! En wel met 45.000 euro. Dezelfde Amerikaanse internationale springruiter kocht in totaal vier paarden.

T-Touch JW van ’t Meulenhof is nog maar drie jaar, maar laat onder het zadel al heel ruige sprongen zien. Een groot talent waar veel ruiters naar op zoek zijn, gefokt uit de beroemde Fragance de Chalus-familie net als de 1,60 m Grand Prix-hengsten Mylord Carthago en Bamako de Muze.

Meerdere paarden en koopjes

“Mooi om te zien dat mensen deze avond meerdere paarden kochten en er ook koopjes tussen hadden. Er waren weer nieuwe klanten bij en mensen die al eerder kochten en vol vertrouwen weer nieuwe investeringen deden”, vertelt Mario Everse, die samen met Alan Waldman Youhorse.auction runt.

Amerika koopt in

Wat werd er nog meer vanuit Amerika aangekocht? Een paar voorbeelden: Voor de vierjarige Neredie (Impala SMH x Bacardi VDL) was er een winnend bod van 32.000 euro. De driejarige Trop Pleasure N (For Pleasure x Plot Blue) bracht 30.000 euro op en de vijfjarige Cornetskarl (Cornets Boy x Balou du Rouet) vertrekt voor 28.000 euro. Er veranderden ook een stel paarden voor prijzen tussen de 7.000 en 10.000 euro, waardoor Youhorse.auction voor veel investeerders interessant blijft. Voor elk budget is er wel iets te vinden.

Bron: Persbericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook