Ga naar hoofdinhoud

12.000 euro voor Bordeaux-zoon op KWPN Online

De Bordeaux-zoon Special N was vanavond de topper van de vijfde KWPN Online Veulenveiling. Het voshengstje werd digitaal voor 12.000 euro afgeslagen en kwam voor dat geld in handen van een bieder uit Spanje. Datzelfde gold voor Saint Scott JM (v. Blue Hors Monte Carlo TC), dit hengstje bracht 8.000 euro op en werd ook door een bieder uit Spanje gekocht.

Voor twee veulens viel de hamer bij een bedrag van 7.500 euro, de Alexandro P-zoon Stefun en het merrieveulen van My Blue Hors Santiano, Spring Nal T.

Springveulens

Solei B (v. Newmarket VM) was met een winnend bod van 7.000 euro van een Nederlandse koper, het duurst verkochte springveulen van deze veiling. Ook het tweede duurste springveulen, Sjarrera (v. Carrera VDL) werd aan een bieder uit Nederland verkocht. Dit schimmelhengstje verwisselde voor 6.500 euro van eigenaar.

Buitenlandse interesse

De meeste veulens werden verkocht aan bieders uit Nederland, maar er werden ook een aantal veulens naar het buitenland verkocht. Behalve uit Spanje waren er ook kopers uit België, Zweden, Denemarken, Groot Brittannië, Duitsland en Polen.

Alle prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.