Ga naar hoofdinhoud

Verbluffende Trigon-veulens

Ad
Sirocco ; hengstveulen van Zirocco Blue VDL, moeder is een zus van de hengst Biscayo, grootmoeder is een zus van de tophengst Vingino

Trigon Auctions heeft haar 3e veulencollectie van het jaar uitgebracht en het is een must-see! 2 hengstveulens hebben wereldnr. 1 Chacco-Blue als vader. Eén is gefokt uit de top Grand-Prixmerrie en moeder van Next Funky en El Torreo de Muze, Funky Music. De andere is gefokt uit een zus van Nina Piasecki’s huidige 1.60m Grand-Prixpaard Sheihk, wiens andere zus Jens Baackmann’s Longines Global Champions Tour Grand Prix-paard Caprice gaf.

Ook 2 hengstveulens van Toulon komen in de collectie voor. Texas DV Z is gefokt uit de zus van Bart Bles’ Kriskras, de andere uit de zus van Patrice Delaveau’s 5* Grand Prix-winnende Lacrimoso HDC.

Met de volle broer van Gerco Schröder’s Glock’s Novellist, nakomelingen van Marlon Zanotelli’s opkomende ster Comthago VDL, evenals nakomelingen van Comme Il Faut, Emerald, Zirocco Blue en Conthargos, is deze collectie inderdaad overweldigend.

De veiling is open voor biedingen. De virtuele hamer valt aanstaande woensdag vanaf 20.00 uur.

Voor meer informatie over de veulens, de voorwaarden of diensten: Janko van de Lageweg: +31 6 51 81 52 25 Frederik De Backer: +31 6 38 37 44 62

De collectie staat online op www.trigonauctions.com

Bieden en registreren kan via: https://bid.trigonauctions.com/register

Soof: Grand Slam-merrie rechtstreeks uit 1.45m-merrie van Berlin
Colorado Z: Chacco-Blue rechtstreeks uit GP-winnaar Funky Music
Triomphe de la Vie Z: Toulon-veulen uit de zus van 5*GP winnende Lacrimoso HDC van P. Delaveau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.