Viscount-nakomeling overtuigende winnaar vrijspringen Hannover

Het was Vince Vega PJ (v. Viscount) die bij het vrijspringen voor het Hannover Verband in Verden het meest overtuigde. Met een totaal van 27.7 punten werd de Viscount-nakomeling uitgeroepen tot winnaar bij de vierjarigen. 

“Een modern type, die het overzicht weet te behouden”, zo omschreef de jury de winnaar na afloop. De vierjarige hengst lijkt zijn springtalent niet alleen van vaders kant mee te hebben gekregen. Moeder Candy Jo PJ won zelf drie jaar geleden het vrijspringen in Verden. Grootmoeder Emmy Jo is de volle zus van Embassy II, het topspringpaard van Hans-Dieter Drehers.

Grannus

Met 27.1 punten sprong Spartacus-dochter Sun Star Odessa zich naar de tweede plek. Ook haar moeder deed zelf in het verleden niet onverdienstelijk mee aan het vrijspringkampioenschap. Uit de merrielijn komt ook de stempelhengst Grannus.

Quatschmann (v. Quaid) eiste met 25.9 punten, net als verleden jaar bij de driejarigen, de derde plek op.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Hannoveraner Verband 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.