Ga naar hoofdinhoud

Koschel en Rubin Cortes winnen bij debuut

De Duitse dressuurruiter Christoph Koschel heeft sinds enige tijd de Oldenburger dressuurhengst Rubin Cortes (v. Rubin Royal, foto), die vorig jaar nog bij Edward Gal in training stond, onder het zadel. Afgelopen weekend stond in Ankum de eerste wedstrijdstart voor het duo op het programma in zowel de Intermediaire II als de Grand Prix. Beide proeven werden winnend afgesloten. 

In de Intermediaire II won het duo afgelopen vrijdag 67,807 procent en in de Grand Prix deden Koschel en de Rubin Royal-zoon er nog een schepje bovenop. Het resultaat: 71,008 procent. Klik hier voor een video van Rubin Cortes en Christoph Koschel.

Ook andere dekhengsten haalden afgelopen weekend prijzen op. Zo reed Kristina Sprehe de hengst Donnerball (v. Donnerhall) naar de tweede plaats in een Grand Prix-proef voor jonge paarden en won Soliere (v. Sandro Hit, video) onder de Spanjaard Borja Carrascosa Martinez een S-proef (ZZ-Zwaar). In diezelfde S-proef was er een tweede plaats voor Fürstenball (v. Fürst Heinrich, recente video) met Ines Westendarp en werd Fürst Nymphenburg (v. Florencio I, video) derde onder Tessa Frank.

Klik hier voor alle uitslagen van de dressuurwedstrijd in Ankum.

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook