Ga naar hoofdinhoud

KWPN-hengst Untouchable naar Keros

Het West-Vlaamse hengstenstation Keros en de Franse groep GFE hebben de KWPN-gefokte en bij het KWPN, Selle Français, DWB en in Holstein goedgekeurde Untouchable gekocht. De schimmelhengst sprong in de internationale sport onder Daniel Deusser, toen die nog bij Jan Tops zat, en met de broers Schou in Denemarken.

Van Denemarken verhuist de Hors la Loi-zoon naar België. “Untouchable is vijftien. Zijn sportcarrière zit erop en nu komt de fokkerij op de eerste plaats. Zijn nakomelingen breken momenteel door in de sport. Dat samen met het feit dat Untouchable over een uitmuntende springtechniek beschikte, heeft ons aangezet tot aankoop over te gaan”, aldus de nieuwe eigenaren.

De bekendste zoon is Untouched, de voshengst die met Nick Skelton doorbrak tijdens het afgelopen WEF-circuit en die in Antwerpen zijn Global Champions Tour-debuut maakte met Ben Maher.

Bron: Galop.be

Gerelateerd:
Steenrijke Athina Onassis koopt KWPN-hengst Untouchable (2008)
Untouchable-zoon opvallende springhengst in Westfalen (2009)
Untouchable naar Andreas Schou (2012)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook