Ga naar hoofdinhoud

KWPN-hengst Wonderboy voor de helft verkocht

WonderboyDe goedgekeurde dekhengst Wonderboy (Ramon x Nimmerdor x Notaris) is voor de helft verkocht aan President Dressage Stables uit Stad a/h Haringvliet. Wonderboy was volledig in eigendom van Huug de Koning uit Heerjansdam. Met deze samenwerking blijft de hengst beschikbaar voor de Nederlandse sport en fokkerij. De hengst komt onder het zadel bij Adrianne Wigmans.

In 2003 kocht Huug de door N. Hovenga-Beekman gefokte hengst op de Starsale veulenveiling te Drachten. In 2006 is Wonderboy ingeschreven als dekhengst bij het KWPN. In dat jaar werd hij door de jury met een score van 82,5 punten bekroond tot verrichtingstopper van de dressuurhengsten.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook