Ga naar hoofdinhoud

Diederik van Silfhout en Expression in clinic op KWPN Hengstenkeuring

Diederik van Silfhout met Expression. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Na een wedstrijdpauze maakte de KWPN-hengst Expression (Vivaldi x Vincent) afgelopen weekend in Tolbert onder Diederik van Silfhout een geslaagde rentree in de ring. In de voor kadervorming tellende Grand Prix werd het duo tweede met de B-kaderscore van 72,826%. Nu is het volgende optreden aangekondigd. Dat wordt vrijdag 31 januari op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch.

Onder begeleiding van Alex van Silfhout verzorgt Diederik van Silfhout op de KWPN Hengstenkeuring een clinic met Expression. De door G.W. van Norel uit Wapenveld gefokte hengst heeft als jong paard goed meegelopen in de hengstencompetities, Pavo Cup en het WK in Verden.

Meervoudig Nederlands kampioen

In alle Subtop-klassen werd Expression Nederlands kampioen, waarvan het winnende Grand Prix-debuut op het NK van 2018 bijzonder was. Diederik van Silfhout is met Expression opgenomen in het A-kader en vorig jaar boekten ze goede resultaten op de CDI’s van Lier, Hagen en Geesteren. Bij deze wedstrijden werden er in alle proeven top 3-klasseringen behaald.

Meer informatie

Bron: KWPN/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook