Ga naar hoofdinhoud

Gotcha-Utopia x Jazz naar Stoeterij Blue Hors

Cat.nr. 457 (Gotcha Utopia x Jazz). Foto: Melanie Brevink-van Dijk

De op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch voor het verrichtingsonderzoek aangewezen cat.nr 457 Leopard M (Gotcha-Utopia x Jazz) is verkocht aan Stoeterij Blue Hors. De door H.G.J. Meijer gefokte hengst werd op de keuring voorgesteld door familie Van Norel en viel in de smaak bij Esben Møller. Die schafte hem aan voor de Deense stoeterij. Blue Hors Livius heet de hengst vanaf nu. 

Van Gotcha-Utopia, die in totaal 69 KWPN-geregistreerde nakomelingen heeft (33 hengsten), werden uit zijn eerste twee jaargangen (van totaal negen aangeboden hengsten) drie hengsten aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Vorig jaar eentje en op de KWPN Hengstenkeuring 2019 twee.

KWPN-bloed

Stoeterij Blue Hors heeft voor het nieuwe dekseizoen nog meer KWPN-bloed in de aanbieding. Eind vorig jaar werd de KWPN-goedgekeurde Blue Hors Kingston (Glock’s Toto jr x Turbo Magic) aangeschaft bij Ad Valk en Vasco Janke en de nog nergens goedgekeurde Blue Hors Leandor (Governor x Rousseau) staat ook alvast in het boekje. Verder is ook Blue Hors Zen, een zoon van de KWPN-hengst Blue Hors Zack een nieuwe aanwinst.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook