Ga naar hoofdinhoud

Sport en fokkerij op de KWPN Stallion Show 2023

Van Liere Dinja, NED, Geniaal KWPN hengstenkeuring - ’s Hertogenbosch 2020 © Hippo Foto - Dirk Caremans 31/01/2020

Na drie jaar is KWPN Stallion Show weer terug in Den Bosch! De grootste hengstenkeuring van Europa vormt vier dagen het absolute hoogtepunt van de Nederlandse sport- en fokkerijwereld. De KWPN Stallion Show vindt plaats van 1 t/m 4 februari 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch. Zorg dat je erbij bent en koop snel je tickets!

Naast de hengstenselectie van alle fokrichtingen staat er deze editie ook weer een fraai sport- en showprogramma in de startblokken. Zo komen op donderdagavond de reeds goedgekeurde springhengsten in actie om de titels in de Blom Hengstencompetitie Springen. Op vrijdag verschijnen onder meer WK-medaillisten Glamourdale en Hermès ten tonele. Ook maken de medaillewinnaars van de Pavo Cup deze avond hun opwachting. Zaterdagavond vindt de Anemone Horsetrucks Hengstencompetitie Dressuur plaats, en wordt de avond afgesloten met een spetterende optreden…

Nieuw dit jaar zijn de fokkerscafés (met livemuziek) en de speciale middag voor de jeugd en hun ouders, waar kennis gemaakt kan worden met YouTube-sterren, zoals Esra de Ruiter van PaardenpraatTV. Tussendoor kunt u een lekker hapje eten bij de vernieuwde brasserie in de promenade. Al met al beloven wij u te trakteren op een fantastisch programma, met daarin enkel het beste van de wereld van het Nederlandse sportpaard.
Wacht niet te lang en koop dus snel je kaarten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.