Ga naar hoofdinhoud

Veel Totilas-bloed op eerste dressuurdag: ‘Heel tevreden met deze 19’

De eerste bezichtiging in Ermelo is vandaag voortvarend van start gegaan met de dressuurhengsten. Op een dag waarop Totilas-bloed ruimschoots voorhanden was, konden 19 hengsten worden geselecteerd voor Den Bosch.

In totaal verschenen er 50 dressuurhengsten in de baan vandaag. “We hebben geselecteerd op correctheid, grootramige modellen en natuurlijk een fijne, bergopwaartse bewegingsvorm. Dat heeft geresulteerd in een totaal van 19 hengsten voor de tweede bezichtiging op deze eerste dag, en daarmee zijn we als hengstenkeuringscommissie heel tevreden”, licht commissievoorzitter Bert Rutten toe.

Total US, Totilas en Zonik

Van de vijf Total US-zonen mogen er vier een ronde verder, drie van de zes gepresenteerde Totilas-zonen en drie van elf Zonik-zonen.

Uitslag

Overzichtspagina

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook