Ga naar hoofdinhoud

KWPN Paardendagen uitgebreid naar vijf dagen

Het KWPN maakt zich op voor de grote finale van het keuringsseizoen en de jonge paardencompetities Pavo Cup, VION Cup en VSN Cup. Het programma van de KWPN Paardendagen is dit jaar uitgebreid naar vijf dagen en vindt plaats van 17 tot en met 21 augustus.

De eerste dag van de KWPN Paardendagen staat in het teken van de voorrondes van de VION Cup voor vijf- en zesjarigen en de nieuwe VSN Cup. Dit is een goede gelegenheid de geschiktheid van jonge KWPN-paarden voor de eventingsport te beoordelen. De strijd wordt verreden over drie onderdelen: de dressuurproef, een springparcours en de terreinproef.

Het Nationaal Kampioenschap vrij springen voor driejarige merries vindt op dinsdag plaats. Dinsdag en woensdag staan verder in het teken van de rubrieken van de VION Cup en Pavo Cup. Donderdag is de dag waarop de springpaarden de hoofdrol spelen met alle finales van de VION Cup, de Nationale Merriekeuring voor springmerries, de Nationale Veulenkeuring voor springveulens en de huldiging van de Fokker van het Jaar in de springrichting. De vrijdag staat in het teken van de dressuur.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook