Ga naar hoofdinhoud

Definitieve startlijst aanlevering najaarsverrichtingsonderzoek

Le Formidable (Bordeaux x Ferro). Foto: Paardenkrant / Jacquelien van Tartwijk

Aanstaande maandag start het najaarsverrichtingsonderzoek. Op de definitieve startlijst van de aanlevering staan tien aangewezen spring- en achttien aangewezen dressuurhengsten.

De hengsten laten zichzelf eerst onder het zadel zien, gevolgd door de klinische keuring. Als alles in orde is, kunnen zij een stal betrekken op het KWPN-centrum en beginnen aan hun onderzoek. Dit najaarsverrichtingsonderzoek duurt 35 dagen en het examen vindt plaats op zaterdag 28 januari.

Le Formidable

Maandag starten de springhengsten om 8.00 uur, de dressuurhengsten volgen om 11.00 uur. Op de startlijst zien we ook de dressuurkampioen van de KWPN Stallion Show van dit jaar: Le Formidable (v. Bordeaux). Naast de kampioen loopt ook Lennox W (v. Grand Galaxy), de reservekampioen van 2019, mee. Bij de springhengsten is Lovekey SR (v. Kannan) de hoogste geplaatste hengst die meeloopt in de zadelpresentatie. Hij werd tijdens de KWPN Stallion Show 2019 zesde in de kampioenskeuring en is inmiddels omgedoopt tot Le Kannan.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook