Ga naar hoofdinhoud

KWPN verrichtingsonderzoek: twee dressuurhengsten naar huis

583 Legend (Desperado x Ehrentusch) Foto: Jacquelien van Tartwijk

Op het KWPN centrum in Ermelo stond vandaag de beoordeling van de dressuurhengsten op het programma. De hengstenkeuringscommissie heeft besloten om het verrichtingsonderzoek voor twee hengsten te beëindigen.

Er werden tien dressuurhengsten voorgesteld. Voor Legend (Desperado x Ehrentusch), fokker J.G. van de Werken-Doruiter uit Zuilichem en Ad Valk uit Gorinchem, werd het onderzoek beëindigd. De door A. Slippens uit Erp gefokte Louis ter Kwincke (Easy Game x Damon Hill) is doorverwezen naar een volgend verrichtingsonderzoek.

Programma

Woensdag 22 mei worden de deelnemende dressuurhengsten opnieuw beoordeeld. Het eindexamen van het verrichtingsonderzoek vindt plaats op zaterdag 1 juni vanaf 9.00 uur.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook