Ga naar hoofdinhoud

KWPN verrichtingsonderzoek: O’Macho VDP naar huis

106 O'Macho VDP (Heartbreaker x Chardonnay) v. Quidam de Revel) Foto: Jacquelien van Tartwijk

Vandaag stond in Ermelo de laatste officiële tussenbeoordeling van de spring- en Gelderse hengsten op de agenda. Na beoordeling door de KWPN hengstenkeuringscommissie mogen vijftien springhengsten en allebei de Gelderse hengsten hun weg richting het eindexamen vervolgen. Voor één springhengst is het onderzoek beëindigd. Dat is O’Macho VDP (Heartbreaker x Quidam de Revel).

De Gelderse hengsten Odeer (Atze uit Zeronica elite sport-dres PROK van Talos, fokker A.V. Noordman uit Zuidwolde) en Ojee-B (Ibsen B uit Jorien Tilde elite IBOP PROK van Rubus, fokker G.S.W. te Bokkel uit Eerbeek) vervolgen allebei hun weg naar het eindexamen van aanstaande zaterdag.

Springhengsten

De hengstenkeuringscommissie springen heeft na afloop van de presentatie de bevindingen besproken met de eigenaren. De Heartbreaker-zoon O’Macho VDP (uit Chardonnay VDP elite pref IBOP-spr PROK D-OC van Quidam de Revel, fokker A. van de Pol uit Bathmen) heeft in overleg met de geregistreerde het onderzoek verlaten. De andere vijftien hengsten vervolgen hun weg richting het eindexamen van volgende week maandag 21 november.

Bron: KWPN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook