Ga naar hoofdinhoud

Laatste beoordeling: 8 dressuurhengsten naar eindexamen

Lloyd (Governor x Charmeur). Foto: Paardenkrant

Voor de aan het KWPN voorjaarsverrichtingsonderzoek deelnemende dressuurhengsten stond vandaag in Ermelo de laatste tussenbeoordeling op het programma. Daar hebben alle dressuurhengsten aan deelgenomen. De volgende keer dat zij voor de hengstenkeuringscommissie worden gepresenteerd is bij het examen aanstaande zaterdag 1 juni.

Na het onderzoek van vijftig dagen begint zaterdag om circa 13.00 uur het eindexamen voor de dressuurhengsten. Zes driejarige- en twee vierjarige hengsten nemen deel aan dit examen. Direct na het examen worden de cijfers voor de hengsten bekend gemaakt en vindt de huldiging van de goedgekeurde dressuurhengsten plaats.

Driejarige dressuurhengsten

Livius (Bordeaux x Vivaldi)
Lloyd (Governor x Charmeur)
Lewis (Grand Galaxy Win T x Uphill)
Lantanas (Sir Donnerhall x Hemmingway)
Toto’s Design US (Totilas x De Niro)
Ladignac (Zonik x Apache)

Vierjarige dresuurhengsten

Kaiser Weltino (Dante Weltino x Vivaldi)
King van het Haarbosch (Spielberg x Florencio I)

Bron: KWPN/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook