VO KWPN: programma eindpresentatie bekend - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

VO KWPN: programma eindpresentatie bekend

453 Nirvana (Governor x Vivaldi). Foto: Horses.nl/Melanie Brevink-van Dijk

Morgen vindt de eindpresentatie plaats van het KWPN voorjaarsonderzoek. De dressuur-, spring en Gelderse hengsten maken hun opwachting voor het laatste examen. Door de coronamaatregelen is publiek niet toegestaan, de eindpresenatie is live te volgen via KWPN.tv. en ClipMyHorse.tv.

Om 09.00 uur start het eindexamen met het springparcours van de Gelderse hengst McKenzy JHL (v. Alexandro P). Daarop aansluitend om 09.15 uur komt de eerste groep driejarige springhengsten in de baan. 7 driejarige- en 4 vierjarige springhengsten nemen deel aan de eindpresentatie. Om 12.30 uur wordt het middagprogramma gestart met de aangespannen proef van de Gelderse hengst Matiz (v. Eebert). Daarna loopt de Gelderse hengst McKenzy JHL (v. Alexandro P) een dressuurproef waarna de huldiging zal plaatsvinden.

Huldiging

Om 12.50 uur start de eindpresentatie van de dressuurhengsten. Er nemen 7 aangewezen driejarige-, 1 driejarige via het vrijwillig onderzoek en 2 aangewezen vierjarige dressuurhengsten deel aan de eindpresentatie. Na iedere groep zal er een huldiging van de goedgekeurde hengsten plaatsvinden.

Livestream

Vanwege de coronamaatregelen zijn alleen fokkers en geregistreerden uitgenodigd bij de presentatie van hun hengst. De eindpresentatie is live te volgen via KWPN.tv. en ClipMyHorse.tv

Bron: KWPN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook