Ga naar hoofdinhoud

Don Romantic x Krack C doorverwezen

354 Leandro (Don Romantic x Krack C) Foto: Jacquelien van Tartwijk

Het KWPN voorjaarsonderzoek is een week onderweg en inmiddels is de eerste hengst doorverwezen. Cat.nr 34/354 Leandro (Don Romantic x Krack C) van Adri van Erp werd al voor de eerste beoordeling (woensdag 24 april) doorverwezen naar het najaarsonderzoek. Op dit moment lopen er nog 12 (twee hengsten werden deze week nageleverd) dressuurhengsten in de 50-daagse test.

‘Op de eerste beoordeling lieten twaalf van de dertien aangeleverde hengsten zich vandaag zien voor het oog van de hengstenkeuringscommissie dressuur. Al deze hengsten lieten zich goed rijden door de ruiters van het verrichtingsonderzoek. Ook de twee hengsten die sinds gisteren op het centrum verblijven konden goed worden beoordeeld’, schrijft het KWPN.

Bron: KWPN.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook