Ga naar hoofdinhoud

Startlijst eindepresentatie najaarsonderzoek gepubliceerd

Odin (Edmundo x Vitens) foto: Melanie Brevink-Van Dijk

Het najaarsverrichtingsonderzoek nadert het einde en dat betekent dat de op het KWPN-centrum in Ermelo aanwezige hengsten hun opwachting mogen maken voor de eindpresentatie. Aanstaande zaterdag worden twee Gelderse hengsten en zeven dressuurhengsten gepresenteerd tijdens het eindexamen in Ermelo.

Het programma start om 09.00 uur met de eindpresentaties van de Gelderse hengsten in de baan. Om 10.00 uur vervolgt het programma met de zeven dressuurhengsten. Na iedere groep wordt de uitslag bekend gemaakt door de juryvoorzitter. De fokkers van de hengsten worden in de baan verwacht om samen met hun fokproduct gehuldigd te worden. Aansluitend aan de beoordeling van de dressuurhengsten, zal om ongeveer 12.00 uur de beoordeling van de Gelderse hengsten op het buitenterrein plaatsvinden. Aansluitend ontvangen ook deze hengsten hun uitslag.

Gelderse hengst Odin

Voor de Gelderse hengsten volgt na het succesvol afronden van het verrichtingsonderzoek tweemaal een ééndaags onderzoek in de discipline waarin de hengst geen aanlegtest heeft ondergaan. In het kader van volledige goedkeuring zal de tijdens het voorjaarsverrichtingsonderzoek ingeschreven Gelderse hengst Odin (Edmundo uit Buonaternel elite IBOP sport-dres pref PROK van Vitens, fokkers M.H. Zwaneveld en P.E.M. Herweijer uit Assen) na afloop van de huldiging van de Gelderse hengsten zich voor de eerste keer aangespannen presenteren.

Publiek welkom

Publiek is welkom, er is een livestream voor wie niet kan komen.

Bekijk hier de startlijst

Bron: KWPN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook