Ga naar hoofdinhoud

Aanlevering All at Once, Cum Laude en Crosby volgende week

Yessin Rahmouni met All at Once. Foto: IM Photography

Maandag 4 maart worden de drie Lichte Tour-hengsten All at Once (Ampère x Gribaldi), Cum Laude (Apache x Weltmeyer) en Crosby (Chippendale x Flemmingh) aangeleverd voor het verkorte onderzoek van vijf dagen voor kun stalgedrag. Voordat de hengsten een stal krijgen toegewezen, worden ze eerst klinisch gekeurd.

De aanlevering vindt maandag plaats m 13.00 uur, tegelijkertijd van de aanlevering van de tuigpaardhengsten. Op vrijdag 8 maart kunnen de hengsten weer huiswaarts keren en is bekend of ze KWPN-goedgekeurd zijn.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook