Ga naar hoofdinhoud

Drie zonen van Dream Boy en Total U.S. op nakeuring eerste bezichtiging

Eerste bezichtiging KWPN Hengstenkeuring. Foto: Paardenkrant/Melanie Brevink-van Dijk

Na de eerste bezichtiging verschijnen op er op dinsdag 10 december zestig hengsten in de ring voor de nakeuring, een dertigtal springhengsten, 25 dressuurhengsten en nog eens vijf Gelderse hengsten. Met beide drie zonen zijn Dream Boy (Vivaldi x Ferro) en Total U.S. (Totilas x Sir Donnerhall) de twee best vertegenwoordigde vaderdieren.

De nakeuring begint om 08.00 uur ’s ochtends met de dressuurhengsten op het straatje en wordt vervolgt met het vrijbewegen. Om 12:30 uur start de nakeuring voor de spring- en Gelderse hengsten op het straatje. Vanaf 14:30 uur begint het vrijspringen.

Groepenindeling.
Overzichtspagina.

Bron: KWPN/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook