Ga naar hoofdinhoud

HC De Meern: Hakvoort en Stargos VDL klasse apart in klasse 1.20m

Stargos VDL (v. Stakkato Gold) met Iris Hakvoort. Foto: Jacquelien van Tartwijk

Iris Hakvoort en Stargos VDL (v. Stakkato Gold, fokker W. Winkeler) van VDL Stud waren vanavond opnieuw een klasse apart in de klasse M van de Blom Hengstencompetitie in De Meern. Met een foutloze barrage in 31,87 seconden ging de combinatie op herhaling en mocht wederom de eerste prijs in ontvangst nemen.

De top drie bestaat uit dezelfde combinaties als tijdens de hengstencompetitie op 22 november in Kronenberg. Stargos VDL en Iris Hakvoort wisten tijdens HC De Peelbergen dit jaar ook al de eerste prijs te behalen in het 1.20m. Onder Mart IJland liep de KWPN-hengst Mees van de Watermolen (Vannan uit Holinda ster van Carambole, gefokt door J.W. Greve uit Haaksbergen) met een tijd van 34,29 seconden wederom naar een mooie tweede plaats.

Ook de derde plek ging naar een KWPN-hengst, de vrolijke Mindset ES ( (Aganix du Seigneur uit Hosanne ES keur sport-spr pref van Kannan, gefokt door E. Schep uit Tull en ’t Waal) behaalde deze plaats samen met zijn ruiter Jarno van Erp in een tijd van 35,37 seconden.

Vierde werd Zoriano (v.Zirocco Blue) met Wim Vinkx, dit duo zette een tijd van 35,56 seconden neer. De KWPN-hengst Mcallister VDL (Inaico VDL uit Zoklahoma VDL ster pref prest van Emilion, fokker VDL Stud uit Bears) werd onder Wesley de Boer vijfde en was goed voor een tijd van 35,99 seconden.

Uitslag

Bron: KWPN/ Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.