Ga naar hoofdinhoud

Hersentumor geconstateerd bij KWPN-bestuurslid Minne Hovenga

Minne Hovenga

Kortgeleden is bij Minne Hovenga, Algemeen Bestuurslid van het KWPN, een hersentumor geconstateerd. Hiervoor is Hovenga een intensief behandeltraject ingegaan. Hans van der Louw neemt tijdelijk de rol van voorzitter Fokkerijraad Rijpaard over en de resterende werkzaamheden zullen door de overige bestuursleden overgenomen worden.

Het Algemeen Bestuur KWPN bestaat uit Andries van Daalen (voorzitter), Minne Hovenga (vicevoorzitter), René van Klooster, Berlinde Middelbrink (penningmeester/secretaris) en Egbert Schep.

Het stamboek meldt dat contact met Minne Hovenga mogelijk is via zijn echtgenote Esther. Zij is bereikbaar via e-mail: [email protected]

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook